You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Violeta Beclea Szekely, implicata in organizarea Zilei Internationale a Sportului pentru Dezvoltare si Pace

Violeta Beclea Szekely, directorul de marketing al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR), medaliata cu argint olimpic la 1500 m la Sydney, in anul 2000, se numara printre personalitatile sportului romanesc implicate direct in organizarea Zilei Internationale a Sportului pentru Dezvoltare si Pace, eveniment organizat in premiera mondiala care va fi sarbatorit si in Romania pe 6 aprilie a.c. in incinta Scolii gimnaziale nr. 162 din Bucuresti, cu incepere de la ora 10.00.

„Pentru fiecare dintre noi este extrem de important sa facem sport, iar la copii si tineri interesul pentru orice fel de activitate sportiva trebuie cultivata de la varste cat mai fragede ”, este de parere Violeta Beclea Szekely.

„Manifestarile sportive pe care le vom organiza de acum inainte cu ocazia Zilei Internationale a Sportului pentru Dezvoltare si Pace, alaturi de crosurile nationale, devenite traditionale de Ziua Olimpica, precum si alte intreceri sportive organizate cu diverse ocazii contribuie la dezvoltarea sportului si la cresterea interesului pentru sport. De asemenea, prin promovarea unor programe sportive copiii sunt motivati sa se inscrie si sa participe la intrecerile sportive alaturi de scoala pe care o reprezinta, astfel ca performantele educationale ale acestora cresc semnificativ”.

„De multe ori, impreuna cu foste coechipiere din Echipa Olimpica a Romaniei, nu numai ca am fost prezente la manifestarile sportive organizate de diverse foruri nationale sportive, institutii guvernamentale sau private, dar am incercat, prin puterea exemplului, sa atragem cat mai multi copii si tineri catre miscare, sportul insemnand sanatate, fair-play, integrare facila in comunitate, si nu in ultimul rand dorinta de autodepasire”.

„Celebrarea in premiera a Zilei Internationale a Sportului pentru Dezvoltare si Pace, la sfarsitul acestei saptamani, mai exact pe 6 aprilie, in incinta Scolii gimnaziale nr. 162 din Bucuresti cu incepere de la ora 10.00, va fi o sarbatoare de care ne vom bucura cu totii. Ne propunem ca, dupa acest debut,  an de an manifestarea sa adune cat mai multi simpatizanti si, de ce nu, sa se transforme intr-o miscare sportiva nationala de traditie”.

 

Galerie foto