You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

A doua medalie de bronz pentru atletismul romanesc

Andrei Rares Toader a obtinut o noua medalie de bronz la atletism, in proba de aruncarea discului, dupa ce a realizat un nou record personal.

Reprezentantul nostru a reusit o performanta de 56.49 m, din a doua incercare, si a urcat pe treapta a treia a podiumului. Rares a fost devansat de Bence Halasz (Ungaria) care a aruncat din prima incercare 61,13 m si a cucerit medalia de aur, si de polonezul Konrad Bukowiecki care, cu o performanta de 58,35 m, si-a adjudecat argintul.

Andrei Rares Toader si Konrad Bukowiecki se vor intalni si in finala de maine de la aruncarea greutatii unde reprezentatntul nostru spera sa-si ia revansa in fata  polonezului. “Sper sa-l bat maine pe Bukowiecki la greutate”, este optimist reprezentantul nostru. “A fost frumos astazi la disc si sunt bucuros ca am cucerit medalia de bronz, dar abia astept batalia de maine, de la aruncare greutatii unde sper sa urc pe cea mai inalta treapta a podiumului. Sa vedem insa ce va fi. Concursul e concurs.”

“Este un rezultat multumitor. Baiatul si-a facut record personal ceea ce dovedeste ca s-a pregatit serios, chiar daca nu este proba lui forte. Speram ca maine Rares sa urce pe cea mai inalta treapta”, a spus Emilian Floroiu, antrenorul lotului de atletism delegat la Utrecht.

Galerie foto