You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

O petala a Tortei Olimpice de la Londra, la Bucuresti

Torta olimpica a Romaniei, care alaturi de alte 203 torte, cate una pentru fiecare tara participanta la Jocurile Olimpice de la Londra, a luminat  prestigioasa competitie din 2012, se afla de astazi la sediul Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR).

“Petala” tortei olimpice de la Londra a fost predata presedintelui COSR Octavian Morariu de Iulia Nartea, directorul UPS Romania, UPS fiind sustinatorul oficial pentru logistica si livrari expres al Jocurilor Olimpice si Paralimpice Londra 2012.

 “Pentru UPS, expedierea finala a Petalelor a fost o adevarata onoare si a marcat finalizarea unei munci de peste patru ani. O data cu predarea petalei tortei olimpice UPS si-a incheiat cu mandrie misiunea de la Londra”, a declarat Iulia Nartea.

“Este o mare bucurie pentru noi ca o petala a tortei olimpice de la Londra va ramane pentru totdeauna in posesia noastra si ne va reaminti de clipele frumoase pe care le-am trait in timpul competitiei alaturi de Echipa Romaniei”, a declarat Octavian Morariu.

 

Galerie foto