You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Sportivi in postura de manechine

Complexul Olimpic "Sydney 2000" de la Izvorani a gazduit luni, 16 iunie a.c., evenimentul de prezentare a tinutei oficiale si a echipamentului sportiv ale delegatiei Romaniei care va face deplasarea la Jocurile Olimpice de la Beijing.

Echipamentul sportiv asigurat de Asics Italia a fost prezentat cu ajutorul lotului national de tineret canotaj, sportivi si sportive care au in palmares titlul mondial de tineret in aceasta disciplina, precum si de doi atleti, componenti ai lotului olimpic.

Echipamentul a fost compus din doua treninguri (unul de prezentare si unul de antrenament), 4 tricouri de culori diferite (albastru, rosu si alb), doua sorturi, sapca, vesta, bluza de fas, slapi, ciorapi, adidasi, geanta pe role, rucsac si borseta.

Tinuta oficiala a fost prezentata de sportivi care vor reprezenta Romania la Jocurile Olimpice de la Beijing, componenti ai loturilor olimpice de atletism si scrima: Angela Morosanu si Marian Oprea (tinuta de defilare), Ancuta Bobocel si Mihai Covaliu (tinuta de calatorie), Mihaela Neacsu si Rares Dumitrescu (tinuta pentru satul olimpic).

Cele 3 tinute oficiale (de calatorie, de sat olimpic si de defilare) au fost oferite de Secuiana (la baieti) si Caremil (la fete), iar cele doua perechi de pantofi (pentru calatorie si defilare) au fost asigurate de Gino Rossi (la baieti) si Ami Design (la fete).
Geamantanele Samsonite (pentru cala avionului si de mana) au fost asigurate de firma General Business System.

Octavian Morariu, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR), a oferit cate o placheta sponsorului principal si partenerilor COSR pentru sprijinul acordat Echipei Olimpice a Romaniei. Alaturi de sponsorul principal Romtelecom, au mai primit plachete si partenerii: Alexandrion, Asics, Niro Investment Grup, Secuiana, Caremil, Societatea Romana de Radiodifuziune, Lenovo, Hofigal, Adecco, Ringier, Ami Design, Gino Rossi, Tarom si General Business System.


Iulian Arba si Anca Costea (multipli campioni balcanici si nationali)


Cristian Minea (campion mondial la juniori) si Iuliana Chirita


George Sarbu (dublu campion mondial) si Lavinia Curelet (campioana mondiala)


Aurelian Stoica (campion mondial) si Ramona Voicu (dubla campioana mondiala)


Andrei Tampau (campion mondial) si Daniela Cristea (dubla campioana mondiala)


Ioan Zaizan si Mihaela Neacsu (campioni nationali si balcanici)


Poza de grup cu toate produsele oferite de Asics Italia


Mihai Covaliu (campion olimpic la scrima) si Ancuta Bobocel (campioana europeana de cros la junioare si vicecampioana mondiala la junioare in proba de 3000 m obstacole) - tinuta de calatorie


Rares Dumitrescu (scrima) si Mihaela Neacsu (atletism) - tinuta pentru sat olimpic


Marian Oprea (vicecampion olimpic la triplusalt) si Angela Morosanu (atletism)

Galerie foto