Lenuta Nicoleta Grasu
Atletism

Lenuta Nicoleta Grasu
Galerie foto
Data nasterii: 16.09.1971
Locul nasterii: Secuieni/ Neamt

Portret

Palmares olimpic

Jocuri olimpice Proba Loc
Londra 2012 aruncarea discului 14
Beijing 2008 aruncarea discului 12
Atena 2004 aruncarea discului 6
Sydney 2000 aruncarea discului 18
Atlanta 1996 aruncarea discului 7
Barcelona 1992 aruncarea discului 13

Palmares competitional

Competitie Proba Loc
Campionatele Europene Barcelona, Spania 2010 aruncarea discului 2
Campionatele Mondiale Berlin, Germania 2009 aruncarea discului 3
Campionatele Mondiale Osaka, Japonia 2007 aruncarea discului 3
Campionatele Europene Gotteborg, Suedia 2006 aruncarea discului 3
Campionatele Mondiale Helsinki, Finlanda 2005 aruncarea discului 5
Campionatele Mondiale Edmonton, Canada 2001 aruncarea discului 2
Campionatele Mondiale Sevilla, Spania 1999 aruncarea discului 3
Campionatele Mondiale Sevilla,Spania 1999 aruncarea discului 3