Flavius Koczi
Gimnastica artistica

Flavius Koczi
Galerie foto
Data nasterii: 26.08.1987
Locul nasterii: Resita

Portret

Palmares olimpic

Jocuri olimpice Proba Loc
Londra 2012 echipe 10
Londra 2012 individual compus a renuntat la finala
Londra 2012 sarituri 7
Londra 2012 sol 7
Beijing 2008 echipe 7
Beijing 2008 individual compus 18
Beijing 2008 sarituri 7

Palmares competitional

Competitie Proba Loc
Campionate Europene Montpellier, Franta 2012 echipe 3
Campionate Europene Montpellier, Franta 2012 sarituri 1
Campionate Europene Berlin, Germania 2011 individual compus 2
Campionate Europene Berlin, Germania 2011 sarituri 4
Campionate Europene Berlin, Germania 2011 sol 1
Campionatele mondiale Rotterdam, Olanda 2010 sarituri 5
Campionatele mondiale Londra, Marea Britanie 2009 cal cu manere 6
Campionatele mondiale Londra, Marea Britanie 2009 sarituri 2
Campionate Europene Torino, Italia 2009 sarituri 2
Campionate Europene Lausanne, Elvetia 2008 cal cu manere 4
Campionate Europene Lausanne, Elvetia 2008 echipe 3
Campionate Europene Volos, Grecia 2006 cal cu manere 1
Campionate Europene Volos, Grecia 2006 echipe 2
Campionatele mondiale Aarhus, Danemarca 2006 cal cu manere 6
Campionatele mondiale Aarhus, Danemarca 2006 echipe 4