Dragos Cristian Coman
Inot

Dragos Cristian Coman
Galerie foto
Data nasterii: 16.10.1980
Locul nasterii: Bucuresti

Portret

Palmares olimpic

Jocuri olimpice Proba Loc
Atena 2004 1500 m liber 7
Atena 2004 400 m liber 16
Sydney 2000 1500 m liber nu s-a calificat in finala
Sydney 2000 200 m liber nu s-a calificat in finala
Sydney 2000 400 m liber 5
Sydney 2000 stafeta 4x200 m liber nu s-a calificat in finala

Palmares competitional

Competitie Proba Loc
Campionatele Europene Madrid, Spania 2004 1500 m liber 3
Campionatele Europene Madrid, Spania 2004 400 m liber 3
Campionatele Mondiale Barcelona, Spania 2003 400 m liber 3
Campionatele Europene Berlin, Germania 2002 1500 m liber 4
Campionatele Europene Berlin, Germania 2002 400 m liber 3
Campionatele Europene Berlin, Germania 2002 4x200 m liber stafeta 4
Campionatele Mondiale Fukuoka, Japonia 2001 400 m liber 6
Campionatele Europene Helsinki, Finlanda 2000 1500 m liber 3
Campionatele Europene Helsinki, Finlanda 2000 400 m liber 2
Campionatele Europene Istanbul, Turcia 1999 1500 m liber 2
Campionatele Europene Istanbul, Turcia 1999 400 m liber 3
Campionatele Europene de Juniori Anwerpen,Belgia 1998 400 m liber 1
Campionatele Europene de Juniori Glasgow, Marea Britanie 1997 400 m liber 3